Category

Mediahuset och SILFs webbinarium om Covid-19

Anmälan stängd

Vetenskaplig uppdatering Covid-19, 
Trender i andel patienter med kritisk sjukdom och utfall efter IVA vård för Covid-19 i Sverige samt Lägesrapporter från inbjuden panel.

Mediahuset och Svenska Infektionsläkarföreningen (SILF) bjuder in till ännu en vetenskaplig uppdatering kring Covid-19. Registrera dig nu för att följa mötet live, alternativt titta på det i efterhand på infektion.net/covid19

AGENDA

Moderator: Lars-Magnus Andersson verksamhetschef, Docent, överläkare Infektion, SU/Östra, ordf SILF

  • 1700-1705 Välkomna

  • 1705-1720 Vetenskaplig uppdatering COVID19, Magnus Gisslén, Professor, överläkare, Infektion Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Östra

  • 1720-1725 Frågor/svar

  • 1725-1745 Lägesrapporter och kommentarer med inbjuden panel (Hedvig Glans, sektionschef Infektion, Karolinska sjukhuset, Maria Palmérus, verksamhetschef, överläkare, Infektion Jönköping, Johan Petersson, överläkare IVA Solna, Karolinska Universitetssjukhuset, Magnus Brink, PhD, överläkare, Infektion Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Östra)

  • 1745-1755 Trender i andel patienter med kritisk sjukdom och utfall efter IVA vård för covid-19 i Sverige, Kristoffer Strålin, Docent, överläkare, Infektion, Karolinska Universitetssjukhuset

  • 1755-1800 Frågor/svar

  • 1800 Avslut/summering, Lars-Magnus Andersson verksamhetschef, Docent, överläkare, Infektion SU/Östra, ordf SILF

FAQ - vanliga frågor och svar

När du anmält dig kommer du att få en individuell länk till mötet till din mailadress som du just angivit. Observera att denna länk är privat och inte ska delas med andra.

Videon öppnas direkt i din webbläsare, så du behöver inte ladda ned någon extra programvara. Däremot är det viktigt att du använder dig av en modern och uppdaterad webbläsare, gärna Chrome, Firefox eller Safari. Observera att Internet Explorer inte fungerar då Microsoft inte längre uppdaterar den sedan många år tillbaka.

Hittar du inte ditt bekräftelsemail kan det hända att det stoppats på vägen - kolla då först och främst i din skräppost om det kanske har landat där och annars kan du höra av dig till oss på event@mediahuset.se så hjälper vi dig med en ny länk.

Nej, du som deltagare kommer inte synas i bild eller kunna prata via mikrofonen. Endast föreläsare och moderator kommer synas och höras. 

Ja, du kommer kunna ställa frågor skriftligen till föreläsarna via Q&A-funktionen inne i videospelaren.

Ja, du hittar alla inspelningar från våra webbinarier med SILF på infektion.net/covid19

Kortfattat: Vi sparar dina kontaktuppgifter för framtida inbjudningar till liknande event i framtiden. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part och du kan när du vill välja att avprenumerera på våra utskick.

För mer utförlig beskrivning hänvisar vi till vår Integritetspolicy på mediahuset.se/gdpr

Datum & Tid
fredag
27 november 2020
17:00 18:00 Europe/Stockholm
Organisatör

Mediahuset i Göteborg AB, Eventavdelningen

031-797 27 80
event@mediahuset.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.