Category

Regiondag Njurtransplantation 2021

Anmälan stängd

Varmt välkommen till Regiondag Njurtransplantation 2021, som på grund av det rådande pandemiläget kommer att hållas digitalt, med möjlighet för åhörarna att ställa frågor via en chattfunktion. 

Huvudtema för i år är Covid-19 hos njurtransplanterade patienter. Dessutom diskuteras vår nya studie av kronisk antikroppsmedierad rejektion och därutöver blir det som vanligt presentation av färsk statistik, nyheter och lägesrapporter. Fullständigt program hittar ni nedan.

Om ni har någon aktuell fråga kring rutiner och policyfrågor som ni vill diskutera - mejla gärna denna i förväg till marie.felldin@surgery.gu.se.


Vi tackar våra annonsörer som gör detta möte möjligt!

Odoo • Text and Image

FAQ - vanliga frågor och svar

När du anmält dig kommer du att få en individuell länk till mötet till din mailadress som du just angivit. Observera att denna länk är privat och inte ska delas med andra.

Videon öppnas direkt i din webbläsare, så du behöver inte ladda ned någon extra programvara. Däremot är det viktigt att du kontrollerar att du kan använda Zooms programvara alternativt använder dig av en modern och uppdaterad webbläsare, gärna Chrome, Firefox eller Safari. Observera att Internet Explorer inte fungerar då Microsoft inte längre uppdaterar den sedan många år tillbaka.

Hittar du inte ditt bekräftelsemail kan det hända att det stoppats på vägen - kolla då först och främst i din skräppost om det kanske har landat där och annars kan du höra av dig till oss på event@mediahuset.se så hjälper vi dig med en ny länk.

Nej, du som deltagare kommer inte synas i bild eller kunna prata via mikrofonen. Endast föreläsare och moderator kommer synas och höras. 

Ja, du kommer kunna ställa frågor skriftligen till föreläsarna via Q&A-funktionen inne i videospelaren.

Ja, mötet spelas in och kommer att publiceras i efterhand via samma länk som du får för att delta live - registrera dig för att titta även i efterhand.

Kortfattat: Vi sparar dina kontaktuppgifter för framtida inbjudningar till liknande event i framtiden. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part och du kan när du vill välja att avprenumerera på våra utskick.

För mer utförlig beskrivning hänvisar vi till vår Integritetspolicy på mediahuset.se/gdpr

Datum & Tid
torsdag
28 januari 2021
13:00 17:00 Europe/Stockholm
Organisatör

Mediahuset i Göteborg AB, Eventavdelningen

031-797 27 80
event@mediahuset.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.