Category

Vaccination mot Covid-19 hos patienter med reumatisk sjukdom

Anmälan stängd

Mediahuset bjuder in till en vetenskaplig uppdatering kring Reumatologi och Covid-19 - denna gång med fokus på vaccinering. Mötet sker digitalt och är kostnadsfritt för all hälso- och sjukvårdspersonal. För det vetenskapliga programmet ansvarar en utvald programgrupp från Svensk Reumatologisk Förening (SRF).

Programgrupp: Cecilia Carlens, ordförande SRF, Lotta Ljung, vice ordförande SRF, Inger Gjertsson, Vetenskaplig sekreterare SRF

Datum: torsdag18 februari
Tid: 12.00 – 13.30
Agenda:

 • Välkomna, 
  Cecilia Carlens

 • Covid-19 hos patienter med reumatisk sjukdom, vem blir sjuk och hur sjuk blir man? Preliminära svenska data, 
  Johan Askling (20 min)

 • Vaccination mot covid-19, vaccin och allmänna aspekter,
  Helena Hervius Askling, Infektionsläkare från ”Programgrupp vaccin” Infektionsläkarföreningen (20 min)

 • Vaccination mot covid-19 hos patienter med reumatisk sjukdom, 
  Meliha Kaptenovic (20 min)

 • Paneldiskussion (25 min)

Moderator: Inger Gjertsson

Tack till våra sponsorer!

Odoo • A picture with a caption
 

FAQ - Vanliga frågor och svar

När du anmält dig kommer du att få en individuell länk till mötet till din mailadress som du just angivit. Observera att denna länk är privat och inte ska delas med andra.

Videon öppnas direkt i din webbläsare, så du behöver inte ladda ned någon extra programvara. Däremot är det viktigt att du använder dig av en modern och uppdaterad webbläsare, gärna Chrome, Firefox eller Safari. Observera att Internet Explorer inte fungerar då Microsoft inte längre uppdaterar den sedan många år tillbaka.

Hittar du inte ditt bekräftelsemail kan det hända att det stoppats på vägen - kolla då först och främst i din skräppost om det kanske har landat där och annars kan du höra av dig till oss på event@mediahuset.se så hjälper vi dig med en ny länk. 

Nej, du som deltagare kommer inte synas i bild eller kunna prata via mikrofonen. Endast föreläsare och moderator kommer synas och höras. 

Ja, du kommer kunna ställa frågor skriftligen till föreläsarna via Q&A-funktionen inne i videospelaren. Du är även välkommen att redan på förhand maila dina frågor till Inger Gjertsson på inger.gjertsson@vgregion.se

Kommer jag kunna se mötet i efterhand?

Ja, du kommer att kunna se videon på webinars.mediahuset.se efter mötet, alternativt via samma länk som du får genom att registrera dig.

Så kul! Vänligen kontakta Jens Bäck jens@mediahuset.se för fortsatt diskussion.

Kortfattat: Vi sparar dina kontaktuppgifter för framtida inbjudningar till liknande event i framtiden. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part och du kan när du vill välja att avprenumerera på våra utskick.

För mer utförlig beskrivning hänvisar vi till vår Integritetspolicy på mediahuset.se/gdpr

Datum & Tid
torsdag
18 februari 2021
12:00 13:30 Europe/Stockholm
Organisatör

Mediahuset i Göteborg AB, Eventavdelningen

031-797 27 80
event@mediahuset.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.