Category

Webbinarium om Linkage C

Anmälan stängd

Vill du veta mer om projektet Linkage C?

Linkage C är ett projekt där syftet är att arbeta med uppsökande vård av patienter med hepatit C. Under detta webbinarium får du möjlighet att lyssna till några av initiativtagarna som berättar om projektet, beskriver diverse patientfall och svarar på era frågor.

Då personer i denna riskgrupp sällan har kontakt med vården i övrigt eller har de strukturer i livet som behövs för att nås av kallelser eller komma på bokade tider på en mottagning så krävs ett nytänkande. Via projektet erbjuds dessa personer testning, diagnosticering samt sjuksköterskeledd behandling på andra arenor än en infektionsmottagning. För att nå ut till dessa personer så samarbetar vi tillsammans med olika behandlingshem, stödboenden, LARO-mottagningar, brukarorganisationer mm. Via dessa olika arenor kan behandling erbjudas på plats för att så många som möjligt ska kunna behandlas samt fullfölja sin behandling.

Projektet har startats av Soo Aleman, sektionschef på Medicinsk enhet Infektionssjukdomar, Karolinska Universitetssjukhuset och i teamet ingår två sjuksköterskor, Mika Liljebäck och Heidi Holmström Larm samt projektadministratören/undersköterskan Maria Edenman.

Linkage C ett samarbete mellan Karolinska, ICT Health Support samt läkemedelsbolagen Gilead och MSD

Preliminärt program

Föreläsare: Soo Aleman, Mika Liljebäck, Heidi Holmström Larm, Maria Edenman

  • 12:00 Välkommen

  • 12:10 Patientfall

  • 12:30 Presentation om projektet

  • 12:45 Q&A

  • ca 13:00 Slut

Tack till våra sponsorer som gör detta möte möjligt!Odoo • Text and Image
Odoo • Text and Image
Datum & Tid
torsdag
10 december 2020
12:00 13:00 Europe/Stockholm
Organisatör

Mediahuset i Göteborg AB, Eventavdelningen

031-797 27 80
event@mediahuset.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.